Termeni și condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. S.C. AQUILA PART PROD COM S.A., își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

 Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor si condițiilor de utilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

 Relația dintre părti este guvernată de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementarilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor

 S.C. AQUILA PART PROD COM S.A., garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (informare), pe site-ul https://gradena.ro/ și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

 Întregul conținut al site-ului https://gradena.ro/, – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grăfica web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea firmei S.C. AQUILA PART PROD COM S.A. și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul firmei S.C. AQUILA PART PROD COM S.A., a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

 Domeniul https://gradena.ro/, este deținut de către  S.C. AQUILA PART PROD COM S.A.. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

 Produsele prezentate pe https://gradena.ro/ sunt produse și comercializate de S.C. AQUILA PART PROD COM S.A.